AMSTERDAM CENTRUM

Kantoor in het bruisende centrum van Amsterdam

Zit u met uw kantoor graag in het bruisende centrum van Amsterdam op de grachten, maar niet té sjiek? Synderella Centrum is een sprankelende parel tussen de klassieke kantoorruimtes. Een mooie combinatie van een moderne look&feel in een authentieke historische omgeving. Met jonge, kleinschalige bedrijven als software- en app-ontwikkelaars die houden van de reuring en die hun medewerkers graag alle voordelen van werken in het centrum willen bieden.

In Synderella Centrum huurt u modern afgewerkte full-service kantoren tegen flexibele voorwaarden. Met prachtig uitzicht op de gracht. Op iedere verdieping is een handige pantry voor koffie en het klaarmaken van een lunch. In de uitnodigende binnenstad zijn legio sfeervolle restaurantjes, koffiebarretjes en terrassen voor afspraken en lunchbijeenkomsten. Voor een rustige vergadering maakt u gebruik van de vergaderruimte van Synderella. Zonder extra kosten.

Aanbod huur
Verschillende kantoorruimte van 3 tot 10 werkplekken, beschikbaar vanaf 950,- per maand.

Plan een bezichtiging voor deze locatie

Faciliteiten

  • gastvrije ontvangst in de huiskamer
  • internet
  • 24-uurstoegang
  • vergaderruimte
  • meerdere lounge ruimtes met pantry
  • lift

Welkom

Synderella Herengracht, Herengracht 221, 1016 BG, Amsterdam, bevindt zich op de hoek van de Herengracht en de Raadhuisstraat in Amsterdam centrum. Het kantoor is met de fiets en het OV heel goed bereikbaar. Tram 13 en 17 stoppen op een paar minuten loopafstand.