Amsterdam Quarters

Amsterdam, Joop Geesinkweg 501

De gebouwen, aan de zuidoostzijde van Amsterdam, liggen direct bij de afrit (S111) 'Weespertrekvaart' van de Ringweg A10. De ringweg geeft een directe aansluiting op de A1, richting Amersfoort, de A2 richting Utrecht en de A4 richting Schiphol, Den Haag en Rotterdam. 'Quarters' maakt deel uit van het gebied Weespertrekvaart, een gebied met grote diversiteit aan bedrijven en zoals gebleken, met een grote aantrekkingskracht op bedrijven die optimaal bereikbaar willen zijn. Het metrostation Spaklerweg en station Van der Madeweg liggen op loopafstand en maken verbinding mogelijk met alle vormen van openbaar vervoer in alle richtingen. De gebouwen zijn uitstekend zichtbaar vanaf de ringweg A10.

Kantoren

Bent u op zoek naar geschikte kantoorruimte voor een langere of korte periode, dan bent u bij Synderella aan het juiste adres. Wij proberen op zeer flexibele wijze, samen met de potentiële gebruiker van het Synderella concept, tot een overeenkomst te komen.

Vergaderruimten

Bent u op zoek naar een vergaderruimte dan bent u ook hier aan het juiste adres. Synderella Real Estate Facilities biedt uitstekende faciliteiten aan om ervoor te zorgen dat alle vergaderingen en reserveringen zo soepel mogelijk verlopen. 

Services

Voor verdere uitleg over de services wordt u verwezen naar "Services". Hier kunt u overzichtelijk alle services terugvinden. Mocht u vragen hebben over bepaalde onderdelen die niet duidelijk zijn voor u, dan kunt u ook "Contact" met ons opnemen.