Amsterdam Schiphol

Schiphol-Rijk, Tupolevlaan 41-63

Uitstekend bereikbaar helemaal voor internationale bezoekers. Alle faciliteiten zijn aanwezig waardoor zeer flexibele verhuur mogelijk is. Vergaderruimte per dagdeel, spreekkamers per uur en volledig ingerichte kantoorruimten per maand. Bij Synderella Schiphol is alles mogelijk.

Schiphol

Kantoren

Bent u op zoek naar geschikte kantoorruimte voor een langere of korte periode, dan bent u bij Synderella aan het juiste adres. Wij proberen op zeer flexibele wijze, samen met de potentiële gebruiker van het Synderella concept, tot een overeenkomst te komen.

Vergaderruimten

Bent u op zoek naar een vergaderruimte dan bent u ook hier aan het juiste adres. Synderella Real Estate Facilities biedt uitstekende faciliteiten aan om ervoor te zorgen dat alle vergaderingen en reserveringen zo soepel mogelijk verlopen. 

Services

Voor verdere uitleg over de services wordt u verwezen naar "Services". Hier kunt u overzichtelijk alle services terugvinden. Mocht u vragen hebben over bepaalde onderdelen die niet duidelijk zijn voor u, dan kunt u ook "Contact" met ons opnemen.