Eindhoven Gare du Nord

Eindhoven, Ukkelstraat 2

De sfeer van het kantoorgebouw is professioneel, heeft een moderne industriële uitstraling en beschikt over prima installaties en voorzieningen, o.a. op het gebied van luchtbehandeling en glasvezelinternet. Naast kantoorruimte is er ook een gevarieerd aanbod van diensten en faciliteiten beschikbaar, zoals de verhuur van vergaderzalen, cateringmogelijkheden en telefoonbeantwoordingservice. De algemene ruimte van het gebouw dient als informele plek waar bezoekers en huurders elkaar kunnen treffen, daarnaast zijn in het Synderella Business Center een lounge met flexibele werkplekken en een wachtruimte beschikbaar.

Kantoren

Bent u op zoek naar geschikte kantoorruimte voor een langere of korte periode, dan bent u bij Synderella aan het juiste adres. Wij proberen op zeer flexibele wijze, samen met de potentiële gebruiker van het Synderella concept, tot een overeenkomst te komen.

Vergaderruimten

Bent u op zoek naar een vergaderruimte dan bent u ook hier aan het juiste adres. Synderella Real Estate Facilities biedt uitstekende faciliteiten aan om ervoor te zorgen dat alle vergaderingen en reserveringen zo soepel mogelijk verlopen. 

Services

Voor verdere uitleg over de services wordt u verwezen naar "Services". Hier kunt u overzichtelijk alle services terugvinden. Mocht u vragen hebben over bepaalde onderdelen die niet duidelijk zijn voor u, dan kunt u ook "Contact" met ons opnemen.