Utrecht Savannah Tower

Utrecht, Savannahweg 17

Een professioneel en hoogwaardig kantoorgebouw op bedrijventerrein Lage Weide met moderne installaties en voorzieningen, o.a. op het gebied van luchtbehandeling en glasvezelinternet. Dit trekt commerciële organisaties aan uit verschillende sectoren, zoals: IT&Telecom, reclame en marketing, consultancy, techniek en andere zakelijke dienstverlening. Het Synderella concept biedt naast kantoorruimte alle diensten en faciliteiten die een moderne ondernemer nodig kan hebben, zoals een centrale receptie, verhuur van vergaderzalen, cateringmogelijkheden, internet en telefonie, etc. De Savannah Tower is per auto zeer goed bereikbaar vanaf de Rijksweg A2 (Amsterdam-Den Bosch) en de N230 (Zuilense Ring). Via de afslag Maarssen bent u binnen enkele minuten bij het gebouw. Parkeergelegenheid is geen probleem. Ook met het openbaar vervoer is het gebouw uitstekend te bereiken middels meerdere busverbindingen vanaf Utrecht Centraal Station.

"De Savannah toren in Utrecht geeft ons de flexibiliteit in locatie die wij zoeken. Uitstekende bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid en bovenal een zeer enthousiast team wat meedenkt. Dat begint al met de ontvangst bij de receptie, maar ook de mogelijkheden die deze locatie biedt aan diverse ruimtes spreekt ons aan. Voor onze examenkandidaten van belang om binnen een passende omgeving in rust te kunnen werken. Voor ons fijn door de zelf te bepalen indeling, ruime openingstijden en voorzien van stabiel internet en Wi-Fi. Kortom een uitstekende locatie waar oplossingsgericht wordt gedacht en service hoog in het vaandel staat."
Harry Nagel
Manager IP Campus

Kantoren

Bent u op zoek naar geschikte kantoorruimte voor een langere of korte periode, dan bent u bij Synderella aan het juiste adres. Wij proberen op zeer flexibele wijze, samen met de potentiële gebruiker van het Synderella concept, tot een overeenkomst te komen.

Vergaderruimten

Bent u op zoek naar een vergaderruimte dan bent u ook hier aan het juiste adres. Synderella Real Estate Facilities biedt uitstekende faciliteiten aan om ervoor te zorgen dat alle vergaderingen en reserveringen zo soepel mogelijk verlopen. 

Services

Voor verdere uitleg over de services wordt u verwezen naar "Services". Hier kunt u overzichtelijk alle services terugvinden. Mocht u vragen hebben over bepaalde onderdelen die niet duidelijk zijn voor u, dan kunt u ook "Contact" met ons opnemen.