Utrecht U-Building

Utrecht, Zonnebaan 9-21

Simpel te vinden. Snel te bereiken. U-Building ligt direct aan de A2, naast de afslag Maarssen. Het gebouw is hierdoor bijzonder goed bereikbaar per auto en een prominente zichtlocatie langs één van de drukste snelwegen van Nederland. Ook met het openbaar vervoer is het gebouw uitstekend te bereiken middels meerdere busverbindingen vanaf onder meer Utrecht Centraal Station en Station Maarssen. Waarom U-Building U-Building heet? Uiteraard omdat U-Building in Utrecht ligt en omdat het gebouw U-vormig is. Maar boven alles omdat het gebouw in dienst staat van ‘U’ als gebruiker. Het gebouw voor ‘U’. De receptie, vergader-, cursus en lunchruimten als ook het bedrijfsrestaurant, een café en een fitnessruimte zijn gesitueerd op de begane grond van het gebouw. De entreeruimte leent zich goed voor ontvangst en wachtruimte voor klanten, medewerkers, cursisten en andere bezoekers. Vanuit deze plek waar ook de receptiemedewerkers u te woord staan kan alles worden geregeld zo dat u en uw medewerkers optimaal kunnen werken.

"Voor ons als huurder op de Zonnebaan speelt Synderella een belangrijke rol vooral als het gaat om facilitaire zaken. Zo is de receptioniste bij de ontvangstbalie het visitekaartje voor Danone en is dit eerste contact van groot belang voor onze bezoekers en klanten. Hier maken we als bedrijf de eerste indruk en hopelijk het verschil! Daarnaast zijn we erg enthousiast over de creativiteit en flexibiliteit van de catering. (Afscheids)lunches of andere bijeenkomsten worden met veel enthousiasme georganiseerd, met heerlijke broodjes en gerechten."
Danone-brand-logo
Danone
Organisatie

Kantoren

Bent u op zoek naar geschikte kantoorruimte voor een langere of korte periode, dan bent u bij Synderella aan het juiste adres. Wij proberen op zeer flexibele wijze, samen met de potentiële gebruiker van het Synderella concept, tot een overeenkomst te komen. 

Vergaderruimten

Bent u op zoek naar een vergaderruimte dan bent u ook hier aan het juiste adres. Synderella Real Estate Facilities biedt uitstekende faciliteiten aan om ervoor te zorgen dat alle vergaderingen en reserveringen zo soepel mogelijk verlopen.    

Services

Voor verdere uitleg over de services wordt u verwezen naar "Services". Hier kunt u overzichtelijk alle services terugvinden. Mocht u vragen hebben over bepaalde onderdelen die niet duidelijk zijn voor u, dan kunt u ook "Contact" met ons opnemen.