locaties

Goed bereikbare business centers op verschillende plekken in het land.

Voor startup en multinational. Van werkplek en vergaderruimte tot verdieping. De Synderella business centers bieden ambitieuze bedrijven alle ruimte. Of u de wereld nog moet veroveren of al een flink eind op weg bent. Dankzij onze flexibele manier van oplevering, moderne contractvormen en compleet servicepakket is er veel mogelijk. Werk op een plek die met u meewerkt.

Amsterdam

Quarters

Synderella Quarters beschikt naast modern afgewerkte en full-service kantoren over een lunchroom en vergaderfaciliteiten op de begane grond. De ligging in het Amstel Business Park, direct aan de A10 en de aanwezigheid van een eigen parkeerterrein zorgen voor een uitstekend bereikbaarheid.

Amsterdam

Schiphol

Onze locatie Schiphol is gunstig gelegen op het kantorenpark van de luchthaven, dichtbij de uitvalswegen naar de A4 en A9 die binnen enkele minuten bereikbaar zijn. Dit business center wordt gekarakteriseerd door uitstekende IT&Telecom voorzieningen en high-end vergaderfaciliteiten. Er zijn meerdere zeer snelle glasvezelverbindingen beschikbaar en alle ruimten zijn voorzien van modern meubilair.

Eindhoven

gare du nord

Verzamelgebouw ‘Gare du Nord’ ligt op een gunstige locatie langs de Kennedylaan aan de noord kant van Eindhoven. Het pand is per auto zeer goed bereikbaar vanaf de A2 en A50 en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het openbaar vervoer is het gebouw uitstekend te bereiken middels meerdere busverbindingen vanaf Eindhoven Centraal Station.

utrecht

savannah tower

De Savannah Tower is een zeer herkenbaar kantoorpand op een zichtlocatie direct aan de A2, beschikt over een eigen parkeerterrein en is erg goed bereikbaar vanuit alle delen van het land. Het pand bestaat uit zeven verdiepingen met veel ramen en op de begane grond zeer representatieve vergaderruimten, een kiosk/koffiecorner en de centrale receptie.

utrecht

u-building

Dit U-vormige gebouw van 5 verdiepingen straalt zelfstandigheid en professionaliteit uit. Met zijn eigen bedrijfsrestaurant, centrale receptie, fitnessruimte, vergadercentrum, tuin, ruime parkeerplaats en het diverse Synderella service aanbod kan in alle behoeften van de hedendaagse ondernemer voorzien worden. De centrale ligging in het land, bij Utrecht aan de A2, zorgt ervoor dat het pand prima bereikbaar is vanuit alle richtingen.