Services

Wij stellen alles in het werk zodat u kunt excelleren in uw core business.

Prettig zakendoen, begint met je prettig te voelen. Onze business centers zijn ingericht om te inspireren. De gedeelde ruimtes zijn kleurrijk en open ingericht, zonder hun zakelijke karakter te verliezen. Een vergadering of presentatie geheel verzorgd of niet, wij kunnen op uw wensen inspelen en beantwoorden graag uw vragen.

ONZE SERVICES

Synderella blinkt uit in het aantal faciliteiten dat in onze business centers aanwezig is. Bij binnenkomst worden u en uw gasten ontvangen door de full-service receptiedienst, die tevens de vergaderfaciliteiten servicen. Voor de lunch is een cateringfaciliteit aanwezig met vaak de beschikbaarheid van een terras/buitenruimte en in een enkel center ook een fitnessruimte.

Full-Service kantoren

Business centra hebben als doel uw werkplek de uwe te maken. De identiteit van uw bedrijf staat voorop.Het bureau, in meer of mindere mate gecombineerd met alle andere diensten die Synderella levert op haar locaties kunt u zelf bepalen. De werkplekken worden tegen nononsense tarieven voor aannemelijke perioden, flexibel verhuurd.a

Vergaderen

Het vergadercentrum heeft als doel uw vergader- netwerk-, cursus- en trainingsactiviteiten naar wens en tegen no-nonsense tarieven te faciliteren. De kern van het vergadercentrum bestaat uit een kantoorlobby met entreegebied, receptie en wachtruimte. Dit kan worden aangevuld met werkplekken, mooie modern ingerichte vergaderruimtes en een grote cursusruimte. Alles bij elkaar de ideale locatie voor zakelijke, personeels- of informele bijeenkomsten, trainingen, workshops en cursussen.

IT en Telecom

Elk bedrijf en iedere gast heeft belang bij goede internet en Wifi verbindingen. Synderella werkt op haar locaties met de meest optimale hardware oplossingen. Op deze wijze kunnen wij on demand of tailor made voor uw bedrijf, glasvezelverbindingen en WIFI op een veilige manier voor u beschikbaar stellen tegen gunstige tarieven. Desgewenst kan deze service uitgebreid worden met verdergaande IT diensten zoals netwerkinrichting en hard- en software ondersteuning.

Horeca

Indien gewenst kunnen wij uw gasten voorzien van thee-/ koffiearrangementen. Ook lunchen diner-, high-tea of borrelarrangementen behoren tot de mogelijkheden. Ter inspiratie kunt u onze kaart bekijken waar reeds een aantal arrangementen zijn uitgewerkt. Natuurlijk kunnen wij ook een tailor made voorstel voor u uitwerken.

Receptie

De Human Portal is het kernbegrip bij ons. Voor Synderella’s receptiedienst zijn ontvangst, hospitality en professionele dienstverlening daarbij de uitgangspunten. Onze receptiemedewerkers zijn aanspreekpunt voor u, uw medewerkers en uw gasten. Zij zijn BHV getraind en zijn het gezicht van onze Human Portal.

Maatwerk

Kantoorinrichting is vaak een hele klus om een kantoor mooi en praktisch in te richten. Echter een goed ingericht kantoor leidt tot een hoge arbeidsproductiviteit en tevreden werknemers.Indien u dit wenst kunnen wij u deze klus uit handen nemen. Wij zorgen er dan voor dat alles klaarstaat bij binnenkomst.

Trainingen

Het Synderella vergadercentrum heeft als doel uw vergader- netwerk-, cursus- en trainingsactiviteiten naar wens en tegen no-nonsense tarieven te faciliteren. De kern van het vergadercentrum bestaat uit een kantoorlobby met entreegebied, receptie en wachtruimte. Dit kan worden aangevuld met werkplekken, mooie modern ingerichte vergaderruimtes en een grote cursusruimte. Alles bij elkaar de ideale locatie voor zakelijke, personeels- of informele bijeenkomsten, trainingen, workshops en cursussen.

Telefonie

Voor elk bedrijf is een correcte en persoonlijke beantwoording en goede afhandeling van telefonische informatie van groot belang. Daarom heeft Synderella een Hosted Telefonie oplossing voor u samengesteld. Aangevuld met onze receptie en telefonisten service, die u op elk moment kunt inschakelen, bent u altijd persoonlijk en uit naam van uw bedrijf bereikbaar.

Virtual Office

Een virtual office geeft uw bedrijf een gezicht en een professionele identiteit. Als u bijvoorbeeld vanuit huis werkt of net start, of als internationaal bedrijf een vestigingsadres nodig heeft, geeft een zakelijk adres u toegang tot een aantal diensten die u in een echt kantoor ook zou ervaren, waaronder receptie- en telefoniediensten, vergaderruimtes die ter beschikking staan, afhandeling of doorsturing van uw zakelijke correspondentie, catering. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Vragen?

Heeft u vragen over de verschillende services die Synderella aanbiedt?

    • Telnr: +31 (0)85 486 41 00
      • E-mail: mail@synderella.nl

Met onderstaande link kunt u ook gemakkelijk contact met ons opnemen

Oplossingsgericht handelen en de beste service bieden staan bij ons hoog in het vaandel. Kijk hier hoe Synderella dat doet of kom een keer langs om het zelf te ervaren.