Vastgoedeigenaar

Met alleen bring your own device, een kop koffie en een vergaderzaal om de hoek heb je vandaag geen tevreden huurder.

Prettig zakendoen, begint met je prettig te voelen. Onze business centers zijn ingericht om te inspireren. De gedeelde ruimtes zijn kleurrijk en open ingericht, zonder hun zakelijke karakter te verliezen. Een vergadering of presentatie geheel verzorgd of niet, wij kunnen op uw wensen inspelen en beantwoorden graag uw vragen.

EVENWICHTIGE WERKOMGEVING

Met de huidige kennis weten we in de vastgoedwereld nu welk effect de werkomgeving heeft op werknemers. De werkplek moet een aangename omgeving zijn, want als we met plezier naar ons werk gaan zijn we vele malen productiever en waardevoller voor onze werkgever of klanten. Dit en de verschuiving van single-tenant naar multi-tenant, zorgen er voor dat business center concepten een steeds prominentere plek innemen op de kantorenmarkt. Ook de structurele groei van het aantal zelfstandigen draagt hier aan bij. Synderella Real Estate Facilities helpt eigenaren van commercieel onroerend goed de verhuurbaarheid van hun panden te verhogen en zo mee te profiteren van de veranderingen in de markt.

Waar Synderella zich onderscheid is dat geen een van onze business centers hetzelfde is en dat komt door de specifieke doelgroep benadering en onze nauwe samenwerking met de eigenaar. Onmisbare aspecten in deze tijd van individualisme en maatwerk, die zorgen voor unieke kantoorruimte die beter aansluit op de wensen en eisen van de klant en daardoor beter verhuurbaar is.

Vragen?

Heeft u vragen over de verschillende services die Synderella aanbiedt?

    • Telnr: +31 (0)85 486 41 00
      • E-mail: mail@synderella.nl

Met onderstaande link kunt u ook gemakkelijk contact met ons opnemen

Synderella REF

Benieuwd wat Synderella Real Estate Facilities voor u en uw portefeuille kan betekenen? Bekijk de video of download onze brochure