Synderella

Amsterdam Vida

Als je op zoek bent naar een professioneel en modern kantoorpand in Amsterdam, dan is Synderella Amsterdam Sloterdijk de perfecte locatie voor jou. Met zijn uitstekende ligging aan de A10 en een brede selectie aan kantoorruimtes is het de perfecte locatie om je bedrijf te vestigen.

Verhuuraanbod

1 tot 20 werkplekken

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Amserdam

Op een fraaie zicht locatie aan de Ring A10 West in Sloterdijk staat het kantoorgebouw VIDA. VIDA is een aantrekkelijk multi-tenant kantoor met een breed scala aan gedeelde voorzieningen, met onder andere een receptiebalie en openbaar restaurant op de begane grond. In het atrium zijn meerdere zitmogelijkheden en twee vergaderruimten. Het pand is uitstekend bereikbaarheid, zowel per fiets, auto of openbaar vervoer. Kortom, VIDA biedt een prettige plek voor jouw onderneming waar sociale interactie, rustig werken en inspiratie in een aantrekkelijke omgeving centraal staan.

Wilt u een vergelijkbaar kantoor in Amsterdam bekijken? Kijk dan verder naar de Amsterdam Centrum, deze beschikt over dezelfde faciliteiten.

Plan een bezichtiging
No items found.
Amsterdam Vida

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
24/7 toegang
Flexibele voorwaarden
Gastvrije receptie
Glasvezel internet
Koffie & Thee inclusief
Parkeren op eigen parkeerterrein
Vergaderruimte
Pantry met koelkast
Plan een bezichtiging

Ligging

Gelegen aan de Ring A10 West in Amsterdam Sloterdijk in het Vida gebouw op Kabelweg 57, 1014BA Amsterdam.

Virtuele ruimte