Synderella

District West Amsterdam

Hoogwaardige kantoortoren

Verhuuraanbod

Volledig duurzame kantoren

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk

Welkom bij District West

Zodra je op het terrein komt bij District West sta je op een locatie waar het industriële plaats maakt voor een groene kantoor omgeving. District West is innovatief, duurzaam en gezond! Je komt hier niet om alleen te werken maar ook om te ontspannen in de grote lounge area.

Duurzaamheid en community staan hier centraal

Om de huurders dichter bij elkaar te krijgen en van District West een echte community te maken zullen er ook speciale evenementen en workshops georganiseerd worden waar alle huurders in de gebouwen aan mee kunnen doen. Denk hierbij aan personal training, workshops, pubquizen, Yoga lessen, etc.

Tijdens de ontwikkeling van het gebouw is rekening gehouden met verschillende ESG richtlijnen. Zo is er gedacht aan de gezond en het welzijn van de huurders door middel van sport faciliteiten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van houtconstructies, in het gebouw is een koolstofvrij verwarmingsnetwerk en gebruikt het slimme technologie om het energie verbruik zo goed mogelijk te gebruiken.

Uitstekende ligging en bereikbaarheid voor iedereen

District West is op alle manieren ideaal bereikbaar. Met diverse fiets routes vanaf het stadscentrum van Amsterdam. Ook is het dicht gelegen aan de A5, die weer perfect aansluit op de A2,A4 en A10. Doordat station Sloterdijk er praktisch naast ligt is deze ook goed in verbinding met vanaf luchthaven Schiphol.
Er is de mogelijkheid om te parkeren op de aangewezen plekken voor deelauto’s, fietsen en priveauto’s. Omdat duurzaamheid een belangrijk aspect is zijn er voldoende elektrische oplaadpunten op de parkeergelegenheid.

- 5 minuten lopen vanaf het trein/metro Station Sloterdijk
- 3 minuten met de fiets vanaf de binnenstad
- 16 minuten rijden vanaf Schiphol
- 5 minuten met de trein vanaf Amsterdam Centraal

Plan een bezichtiging
No items found.
District West Amsterdam

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Representatieve entree
Gastvrije receptie
Glasvezel internet
Gratis wifi
Lunchroom aanwezig
Rolstoeltoegankelijk, invalidentoilet aanwezig
Vergaderruimte
Lift
Parkeren op eigen parkeerterrein
Plan een bezichtiging

Ligging

5 minuten lopen vanaf het trein/metro Station Sloterdijk.

Virtuele ruimte