Over ons

Synderella is een toonaangevende aanbieder van serviced kantoorruimtes. Bij ons staan klanttevredenheid en comfort op de eerste plaats. Onze moderne en flexibele kantoorruimtes bieden een productieve en comfortabele werkomgeving voor zakelijke professionals en groeiende bedrijven.

Met onze volledige service-aanpak zorgen wij ervoor dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de dagelijkse praktische zaken en zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: hun werk. Onze serviced kantoorruimtes zijn voorzien van hoogwaardige faciliteiten, waaronder snelle internetverbindingen, uitgeruste vergaderruimtes en professionele receptie-ondersteuning.

De succesformule van Synderella

Synderella biedt niet alleen een mooie, prettige werkomgeving, er is ook oog voor de behoeften van de moderne ondernemer. Geen vastgeroeste kale-huurcontracten, maar een aanbod dat precies bij de huurder past. Kort of langer, een enkele werkruimte of grotere kantoorvloer, met balie of zonder, gezellig restaurant en cateringmogelijkheden of een kop koffie op de eigen kamer.

De huurder bepaalt hoe hij wil werken, Synderella faciliteert de ruimte. Van de start in 2013 zijn ze uitgegroeid naar de dertien huidige locaties. Een succesformule die door Tobias van ’t Hof en Bram van Donselaar is uitgerold en wordt doorontwikkeld.

Calpypso Kruisplein

Het Synderella Team

Bereik hem ook via

LinkedIn SynderellaEmail synderella

Managing Partner

Tobias van 't Hof

De vastgoedmarkt was in beweging en wij zagen de potentie ervan.

Bereik hem ook via

LinkedIn SynderellaEmail synderella

Managing Partner

Bram van Donselaar

Niet alleen de kleinere ondernemer heeft een betaalbaar plekje nodig.