Synderella

Mercator Gouda

Professionele kantoorruimte huren in Gouda.

Verhuuraanbod

Snel gelegen aan de A12

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Gouda.

Op zoek naar een representatief kantoor in Gouda? Het moderne kantorencomplex Synderella Mercator biedt alles wat een eigentijdse ondernemer nodig heeft. We beschikken over kantoren van verschillende afmetingen en de begane grond is voorzien van een prettige lounge met coffee corner en een vergaderruimte met audiovisuele apparatuur.
Door de ligging aan de rand van de ‘Goudse Poort’ en met een vrij uitzicht over de ‘Gouwe’ is de locatie uniek te noemen. De uitstraling en het opleverniveau van het pand, in combinatie met het eigen binnenterrein met parkeergarage, zorgen ervoor dat Synderella Mercator een ideale vestigingslocatie is voor ondernemers in Gouda.
Aanbod huur

Lichte privékantoren van 15m2 tot 65m2 met mogelijkheden om deze aan elkaar te koppelen. Alle ruimten zijn gestoffeerd en kunnen voorzien worden van meubels. Op de verdieping waar de kantoren zich bevinden is een ruime lobby met lunchtafel, zithoek, pantry met vaatwasser en een vergaderruimte. Er zijn tevens archiefruimten en open-space kantoorverdiepingen beschikbaar.

Plan een bezichtiging
No items found.
Mercator Gouda

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Gastvrije receptie
Koffie & Thee inclusief
Vergaderruimte
Gratis wifi
Parkeren op eigen parkeerterrein
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
24/7 toegang
Lift
Flexibele voorwaarden
Plan een bezichtiging

Ligging

Synderella Gouda is gelegen vlakbij de A12 en A20 in het kantorengebied Goudse Poort. Op loopafstand bevindt zich een halte voor de buslijnen 6, 177, 186, 187 en 577 die een directe verbinding hebben met o.a. de stations Gouda, Zoetermeer en Leiden.

Virtuele ruimte