Synderella

Nucatus Amsterdam

Verhuuraanbod

Gloednieuwe kantoren

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Amsterdam

Het kantoorgebouw Nucatus is gesitueerd op een herkenbare en goed bereikbare locatie in Amsterdam Zuidoost. De afrit van de A9 loopt voor het gebouw langs en metrohalte Bullewijk ligt op 5 minuten loopafstand. Naast de vele voorzieningen in de omgeving, is er in Nucatus zelf ook genoeg te doen.
De begane grond wordt volledig vernieuwd en zal beschikken over een grab & go koffiebar, lounge area, bemande receptie en gedeelde meeting rooms.

Op de derde verdieping worden moderne full service kantoren gerealiseerd. Aan alle kanten is veel daglichttoetreding, aan de ene kant is uitzicht op de Johan Cruijff Arena en vanaf de andere hoek van het gebouw kijk je over de snelweg naar het AMC en het daarachter liggende Abcoude.

Op de 3e verdieping bevinden zich de serviced offices, voorzien van modern en comfortabel meubilair. Uiteraard zijn basisbehoeften als Wifi, koffie/thee en vergaderruimte inbegrepen. Ook wordt je kantoor wekelijks schoongemaakt. Je hoeft alleen je eigen laptop mee te brengen en je kunt zo aan de slag!

In de kern van de etage is een dubbele pantry met lange lunchbar opgenomen en twee toiletgroepen. Aan weerskanten van de kern is algemene ruimte met daarin een vergaderruimte, belcellen en een zithoek. Meerdere planten, veel daglicht en nieuwe klimaatinstallaties zorgen voor een zeer prettige werkomgeving.

Het enige wat nog ontbreekt… zijn jij en jouw collega’s!

Wilt u een vergelijkbaar kantoor in Amsterdam bekijken? Kijk dan verder naar de Amsterdam Campus, deze beschikt over dezelfde faciliteiten.

Plan een bezichtiging
No items found.
Nucatus Amsterdam

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Representatieve entree
Flexibele voorwaarden
Lunchroom aanwezig
Rolstoeltoegankelijk, invalidentoilet aanwezig
Lift
Gastvrije receptie
Prettige kleinschalige kantoren
Vergaderruimte
Glasvezel internet
Gratis wifi
Koffie & Thee inclusief
Parkeren op eigen parkeerterrein
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
Plan een bezichtiging

Ligging

Het kantoorgebouw Nucatus, strategisch gelegen in Amsterdam-Zuidoost aan de A9, biedt naadloze verbindingen voor drukke professionals. Direct naast NS-station Bullewijk en uitstekend bereikbaar via belangrijke snelwegen zoals de A2, A1, A9 en A10, maakt het ideaal voor zowel autoreizigers als gebruikers van openbaar vervoer. Met metrolijnen 50 en 54 op loopafstand, zijn de belangrijkste NS-stations zoals Holendrecht, Bijlmer Arena en Amstel snel en efficiënt te bereiken.

Virtuele ruimte