Synderella

Landmark Utrecht

Op zoek naar een representatief kantoor in Utrecht? Dan is Synderella Utrecht Landmark misschien iets voor u!

Verhuuraanbod

Units v.a. 3 werkplekken

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Utrecht

De centrale ligging van kantoorgebouw ‘Landmark’ direct langs de A2 is ideaal voor bedrijven die in het hele land actief zijn. Het entree gebied is recent gerenoveerd, waarbij een sociaal hart met receptie en lunchroom is gerealiseerd. Op de derde etage zijn kleinschalige kantoren ingebouwd die van alle services zijn voorzien. Dit maakt Landmark een aantrekkelijk multi-tenant kantoor met een breed scala aan gedeelde voorzieningen zoals een dynamische centrale lounge met de mogelijkheid om te werken en gedeelde vergaderfaciliteiten.

Wilt u een vergelijkbaar kantoor in Utrecht bekijken? Kijk dan verder naar de Utrecht Savannah Tower, deze beschikt over dezelfde faciliteiten.

Plan een bezichtiging
No items found.
Landmark Utrecht

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
24/7 toegang
Lift
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
Vergaderruimte
Glasvezel internet
Gastvrije receptie
Koffie & Thee inclusief
Parkeren op eigen parkeerterrein
Rolstoeltoegankelijk, invalidentoilet aanwezig
Plan een bezichtiging

Ligging

Synderella Landmark bevindt zich op bedrijventerrein Lage Weide aan de Savannahweg 17, 3542 AW, Utrecht. Dit ligt naast de A2 (Maastricht – Amsterdam). Savannah Tower is via de Zuilense Ring zeer goed bereikbaar met de auto. Ook de verbinding met het OV is prima. Vanaf station Utrecht Centraal stopt onder andere bus 28 richting Maarssen station bijna voor de deur. Vanaf halte Savannahweg is het 5 minuten lopen.

Virtuele ruimte