Synderella

Utrecht Savannah Tower

Verschillende kantoorruimte van 28 m² tot 270 m²

Verhuuraanbod

Units vanaf 28 m²

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Utrecht

Zoekt u een professionele, moderne kantoorruimte, gemakkelijk bereikbaar in het hart van Nederland? Synderella Savannah Tower is een prominent gelegen kantoorgebouw, prima gelegen langs de A2 in Utrecht. Ingebed in het groen van businesscenter Lage Weide. Uw buren zijn toonaangevende organisaties als Kühne Nagel, HEMA en Pepsico.
Het kantoorgebouw is modern, zakelijk en professioneel ingericht. U kunt gebruikmaken van diverse hoogwaardige services naar wens. Synderella Savannah Tower heeft een informele, kleinschalige sfeer. De receptie is altijd bemand met vriendelijke mensen, die zorgen voor een uitnodigend werkklimaat voor onze huurders. Een mooie locatie tegen aantrekkelijke tarieven.

Wilt u een vergelijkbaar kantoor in Utrecht bekijken? Kijk dan verder naar de Utrecht Landmark, deze beschikt over dezelfde faciliteiten.

Plan een bezichtiging
No items found.
Utrecht Savannah Tower

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Gastvrije receptie
Prettige kleinschalige kantoren
Vergaderruimte
Lunch op bestelling mogelijk bij vergaderruimte
Glasvezel internet
Gratis wifi
Koffie & Thee inclusief
Parkeren op eigen parkeerterrein
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
24/7 toegang
Lift
Plan een bezichtiging

Ligging

Synderella Savannah Tower bevindt zich op bedrijventerrein Lage Weide aan de Savannahweg 17, 3542 AW, Utrecht. Dit ligt naast de A2 (Maastricht – Amsterdam). Savannah Tower is via de Zuilense Ring zeer goed bereikbaar met de auto. Ook de verbinding met het OV is prima. Vanaf station Utrecht Centraal stopt onder andere bus 28 richting Maarssen station bijna voor de deur. Vanaf halte Savannahweg is het 5 minuten lopen.

Virtuele ruimte