Synderella

U-Building Utrecht

Korte beschrijving Synderella Utrecht U-Building.

Verhuuraanbod

Uitgebreide lunchroom + buitenterras

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Utrecht.

Zoekt u een mooi, representatief kantoorgebouw met zakelijke uitstraling, perfect bereikbaar in het midden van Nederland? Synderella U-Building in Lage Weide, Utrecht, kijkt uit op de A2 en is vanuit het hele land fantastisch te bereiken. Op deze toonaangevende locatie worden uw bezoekers door een bemande receptie gastvrij ontvangen. Building heeft u een aantal gerenommeerde buren, zoals Buckaroo, Danone, Kühne Nagel en Pepsico. Wij bieden u veel voorzieningen, waar u naar wens gebruik van kunt maken. Zo is er een groot bedrijfsrestaurant waar dagelijks 200 mensen eten. U kunt hier prima lunchen met uw zakenrelaties, met mooi weer op het fijne buitenterras. Heeft u een productpresentatie, een seminar, vergadering of ander evenement? Een groot diner of BBQ regelen wij voor u. Verder is er een aangename fitnessruimte voor de nodige beweging. Aanbod huur
Verschillende kantoorruimte vanaf 3 werkplekken tot een gehele verdieping van 400m2. Aanbod vergaderen
Op deze locatie bevindt zich een vergadercentrum bestaande uit 4 vergaderzalen. U kunt vergaderen met 4 tot 25 personen. Deze zalen zijn voorzien van faciliteiten, zoals een beamer en flip-over. De ruimtes zijn te reserveren vanaf 25,- euro per uur.

Plan een bezichtiging
No items found.
U-Building Utrecht

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Glasvezel internet
Gratis parkeren
Gratis wifi
Gastvrije receptie
Lift
Rolstoeltoegankelijk, invalidentoilet aanwezig
Parkeren op eigen parkeerterrein
Huismeester aanwezig
Plan een bezichtiging

Ligging

Synderella U-Building bevindt zich op bedrijventerrein Lage Weide aan de Zonnebaan 9-21, 3542 EA, Utrecht. Dit ligt naast de A2 (Maastricht – Amsterdam). U-Building is via de Zuilense Ring zeer goed bereikbaar met de auto. Ook de verbinding met het OV is prima. Vanaf station Utrecht Centraal stopt onder andere bus 28 richting Maarssen station bijna voor de deur. Vanaf halte Savannahweg is het 5 minuten lopen.

Virtuele ruimte