Synderella

The Treehouse Utrecht

Een verse cappuccino of smoothie halen bij binnenkomst en door naar je eigen werkplek, later een meeting met klanten in een van de vergaderruimten en lunchen met je collega’s in het restaurant. Aan het einde van de dag nog even lekker trainen in de gym, het kan allemaal bij Treehouse!

Verhuuraanbod

Veel extra faciliteiten

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Utrecht.

Voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor het moderne werken

Bij binnenkomst is er een grote bemande receptiebalie gesitueerd, die ook als koffiebar fungeert. Zo kunnen gebruikers van Treehouse de dag starten met een kopje koffie en de krant, maar is het ook mogelijk om bezoek te ontvangen aan de koffiebar of bij een van de andere zitplaatsen. Op de 3e en 4e etage bevinden zich de serviced offices, gemeubileerde kantoren van verschillende afmetingen waarbij alle services inclusief zijn.

Perfect werkklimaat

Treehouse beschikt over een BREEAM Very Good certificaat wat inhoudt dat op alle vlakken aan duurzaamheid in het gebouw is gedacht en het welzijn van de gebruikers het uitgangspunt is. Zonnepanelen en hoogwaardige klimaatbeheersing, zowel open als gesloten vergaderkamers, een presentatiezaal, veel groen binnen en buiten, van gezonde salades met de lunch tot bittergarnituur voor bij de borrel, een gym en zoveel meer!

Goede ligging en bereikbaarheid

Aan de oostzijde van Utrecht in een groene omgeving, op loopafstand van Natuurpark Bloeyendaal en het centrum. Kantorenpark Rijnsweerd ligt direct aan de afslag van de A27 en A28, daarnaast is het vanaf de A12 via de Waterlinie eenvoudig te bereiken met de auto. Parkeren kan op eigen terrein in de parkeergarage, waarvan het toegangssysteem voorzien is van kentekenregistratie en -herkenning. Utrecht Centraal Station is binnen een kwartier bereikbaar met diverse buslijnen, die elke drie minuten vertrekken vanaf de halte op de hoek van de straat.

Wilt u een vergelijkbaar kantoor in Utrecht bekijken? Kijk dan verder naar de Utrecht The Grid, deze beschikt over dezelfde faciliteiten.

Plan een bezichtiging
No items found.
The Treehouse Utrecht

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Representatieve entree
Flexibele voorwaarden
Lunchroom aanwezig
Rolstoeltoegankelijk, invalidentoilet aanwezig
Lift
Gastvrije receptie
Prettige kleinschalige kantoren
Vergaderruimte
Lunch op bestelling mogelijk bij vergaderruimte
Glasvezel internet
Gratis wifi
Koffie & Thee inclusief
Parkeren op eigen parkeerterrein
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
Plan een bezichtiging

Ligging

Treehouse Utrecht is gelegen in Utrecht Oost, op een zeer gunstige locatie nabij het knooppunt van de A28 en de A27. Op 10 minuten loopafstand bevind je je Natuurpark Bloeyendael.

Virtuele ruimte