Vergaderruimte huren

Als u op zoek bent naar een vergaderruimte voor uw vergaderingen, netwerkevenementen, cursussen of trainingen, dan bieden wij u een gastvrije en op maat gemaakte oplossing. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een professionele en goed uitgeruste ruimte te hebben om uw werk te kunnen doen en daarom bieden wij u verschillende niveaus van service om aan uw behoeften te voldoen.

Voorzieningen op maat

Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw vergaderingen of evenementen, waaronder beamers, flip-overs, internet, whiteboards, verrijdbare LCD-schermen, Smart TV's en geluidsinstallaties. Bovendien bieden wij cateringdiensten aan, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw werkzaamheden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de catering.

Capaciteit en flexibiliteit

De capaciteit en opstellingsmogelijkheden van onze vergaderruimtes verschillen per locatie. We bieden verschillende opties, variërend van kleine vergaderruimtes voor individuele overleggen tot grotere zalen voor trainingen en presentaties. Onze ruimtes zijn flexibel in te richten en we kunnen de opstelling aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Neem contact op
Synderella Schiphol