Synderella

Le Mirage Utrecht

Hoogwaardige kantoortoren

Verhuuraanbod

Volledig nieuwe kantoor

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Utrecht.

Welkom bij Le Mirage, Utrecht!

Ontdek onze nieuwste vestiging in Le Mirage, waar we met 885 m² ruimte op de 2e en 3e verdieping, inclusief parkeergelegenheid, een moderne en gastvrije werkomgeving bieden voor bedrijven die op zoek zijn naar een full-service kantooroplossing.

Een ideale werkomgeving

Bij Synderella staat de eindgebruiker centraal, wat resulteert in een prettige en productieve werkomgeving. Onze full-service kantoren zijn uitgerust met modern en comfortabel meubilair, en voorzien van essentiële voorzieningen zoals wifi, koffie/thee, schoonmaak en vergaderruimten. Met onze focus op gebruiksgemak kunnen ondernemers direct aan de slag zodra ze hun laptop meebrengen.

Geniet van moderne faciliteiten

Le Mirage biedt een hoogwaardig en modern kantoorgebouw met alle benodigde faciliteiten voor de hedendaagse werknemer. Onze algemene ruimtes zijn warm en uitnodigend ingericht, en in samenwerking met Vascobelo, bekend om hun heerlijke koffie en lunch, zorgen we voor een aantrekkelijke omgeving waar werken een plezier is.

Le Mirage is goed bereikbaar

Met goede bereikbaarheid via auto, openbaar vervoer, heten we je graag welkom bij Synderella! Wil je meer informatie over onze locatie in Le Mirage? Neem dan contact met ons op of bezoek onze locatiepagina voor een virtuele rondleiding. We heten je graag welkom bij Synderella!

Plan een bezichtiging
No items found.
Le Mirage Utrecht

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Gastvrije receptie
Glasvezel internet
Lift
Lunchroom aanwezig
Rolstoeltoegankelijk, invalidentoilet aanwezig
Gratis wifi
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
Vergaderruimte
Buitenterras
Gemeenschappelijke douche
Parkeren op eigen parkeerterrein
Plan een bezichtiging

Ligging

Le Mirage is snel bereikbaar via de A12 en A2, met directe routes naar Amsterdam, Schiphol, en andere grote steden.

Virtuele ruimte