Synderella

Utrecht The GRID

Korte beschrijving Synderella The Grid.

Verhuuraanbod

Units v.a. 2 bureaus

Professionele kantoorruimte huren in Utrecht

Modern, smart en flexibel. Met veel genoegen presenteren wij u The GRID. The GRID is een aantrekkelijk multi-tenant kantoor met een breed scala aan gedeelde voorzieningen zoals een centrale lounge, coffeebar met bedrijfs cathering en gedeelde vergaderfaciliteiten. Daarnaast beschikt het gebouw over ruime kantoorvloeren die samenwerking en interactie stimuleren. De centrale ligging op het kantorenpark Rijnsweerd zorgt voor een optimale connectie met de binnenstad van Utrecht en het naastgelegen Utrecht Science Park. Daarnaast is de locatie goed bereikbaarheid per fiets, auto of openbaar vervoer. Kortom, the GRID biedt een inspirerende plek voor uw medewerkers waar sociale interactie, inspiratie en in een aantrekkelijke omgeving werken centraal staan.

Plan een bezichtiging
No items found.
Utrecht The GRID

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Gastvrije receptie
Koffie & Thee inclusief
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
Vergaderruimte
Glasvezel internet
Parkeren op eigen parkeerterrein
24/7 toegang
Lift
Flexibele voorwaarden
Plan een bezichtiging

Ligging

Synderella The GRID ligt aan de oostkant van Utrecht (Rijnsweerd) aan de Euclideslaan 265, vlak naast de snelwegen A27 en A28 en heeft een eigen parkeerterrein. Heel goed te bereiken dus met de auto, maar ook via het OV. Er stoppen op enkele minuten loopafstand namelijk meerdere bussen met een directe verbinding naar Utrecht CS.