Synderella

The GRID Utrecht

Modern en flexibel: The GRID biedt gedeelde voorzieningen zoals een lounge, coffeebar en vergaderruimtes. Met ruime kantoorvloeren en een centrale locatie op Rijnsweerd is het ideaal voor inspirerend werken.

Verhuuraanbod

Snelle verbinding met Utrecht Centraal

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Utrecht

Modern, smart en flexibel. Met veel genoegen presenteren wij u The GRID. The GRID is een aantrekkelijk multi-tenant kantoor met een breed scala aan gedeelde voorzieningen zoals een centrale lounge, coffeebar met bedrijfs cathering en gedeelde vergaderfaciliteiten. Daarnaast beschikt het gebouw over ruime kantoorvloeren die samenwerking en interactie stimuleren. De centrale ligging op het kantorenpark Rijnsweerd zorgt voor een optimale connectie met de binnenstad van Utrecht en het naastgelegen Utrecht Science Park. Daarnaast is de locatie goed bereikbaarheid per fiets, auto of openbaar vervoer. Kortom, the GRID biedt een inspirerende plek voor uw medewerkers waar sociale interactie, inspiratie en in een aantrekkelijke omgeving werken centraal staan.

Wilt u een vergelijkbaar kantoor in Utrecht bekijken? Kijk dan verder naar de Utrecht Treehouse, deze beschikt over dezelfde faciliteiten.

Plan een bezichtiging
No items found.
The GRID Utrecht

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Gastvrije receptie
Koffie & Thee inclusief
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
Vergaderruimte
Glasvezel internet
Parkeren op eigen parkeerterrein
24/7 toegang
Lift
Flexibele voorwaarden
Plan een bezichtiging

Ligging

Synderella The GRID ligt aan de oostkant van Utrecht (Rijnsweerd) aan de Euclideslaan 265, vlak naast de snelwegen A27 en A28 en heeft een eigen parkeerterrein. Heel goed te bereiken dus met de auto, maar ook via het OV. Er stoppen op enkele minuten loopafstand namelijk meerdere bussen met een directe verbinding naar Utrecht CS.

Virtuele ruimte