Synderella

Herengracht Amsterdam

Korte beschrijving Synderella Amsterdam Centrum

Verhuuraanbod

Unieke locatie in hartje Amsterdam.

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Amsterdam

Zit u met uw kantoor graag in het bruisende centrum van Amsterdam op de grachten, maar niet té sjiek? Synderella Centrum is een sprankelende parel tussen de klassieke kantoorruimtes. Een mooie combinatie van een moderne look&feel in een authentieke historische omgeving. Met jonge, kleinschalige bedrijven als software- en app-ontwikkelaars die houden van de reuring en die hun medewerkers graag alle voordelen van werken in het centrum willen bieden.

In Synderella Centrum huurt u modern afgewerkte full-service kantoren tegen flexibele voorwaarden. Met prachtig uitzicht op de gracht. Op iedere verdieping is een handige pantry voor koffie en het klaarmaken van een lunch. In de uitnodigende binnenstad zijn legio sfeervolle restaurantjes, koffiebarretjes en terrassen voor afspraken en lunchbijeenkomsten. Voor een rustige vergadering maakt u gebruik van de vergaderruimte van Synderella. Zonder extra kosten.

Wilt u een vergelijkbaar kantoor in Amsterdam bekijken? Kijk dan verder naar de Amsterdam Vida locatie, deze beschikt over dezelfde faciliteiten.

Plan een bezichtiging
No items found.
Herengracht Amsterdam

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Gastvrije receptie
Gratis wifi
Glasvezel internet
24/7 toegang
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
Lift
Plan een bezichtiging

Ligging

Synderella Herengracht, bevindt zich op de hoek van de Herengracht en de Raadhuisstraat in Amsterdam centrum. Het kantoor is met de fiets en het OV heel goed bereikbaar. Tram 13 en 17 stoppen op een paar minuten loopafstand.

Virtuele ruimte