Synderella

Campus Amsterdam

Korte beschrijving Synderella Amsterdam Amstel.

Verhuuraanbod

Units v.a. 1 bureau

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Amsterdam

Zoekt u een unieke kantoorruimte voor een goede prijs binnen de ring van Amsterdam, makkelijk bereikbaar en met betaalbaar parkeren? Synderella Quarters biedt prettige kantoorruimte met moderne vergaderfaciliteiten op de Joop Geesinkweg 501-551. Gezellig, gastvrij, dynamisch en in een bedrijvige omgeving in ontwikkeling.

In Synderella Offices Amstel Business Park huurt u modern afgewerkte full-service kantoren tegen flexibele voorwaarden. Er is een open, gezellige lunchroom met een gastvrouw of gastheer die uw bezoekers ontvangt. U kunt hier uitstekend lunchen met uw zakenrelaties. Synderella Quarters ligt in een levendig gebied in ontwikkeling. Hier zijn veel verschillende soorten bedrijven gevestigd, die optimaal bereikbaar willen zijn.

Plan een bezichtiging
No items found.
Campus Amsterdam

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
24/7 toegang
Lift
Lunchroom aanwezig
Vergaderruimte
Glasvezel internet
Gratis wifi
Parkeren op eigen parkeerterrein
Rolstoeltoegankelijk, invalidentoilet aanwezig
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
Plan een bezichtiging

Ligging

Synderella Quarters ligt in het Amstel Business Park aan de Joop Geesinkweg 501-551, 1114 AB, Amsterdam. Het businesscenter ligt dicht bij afrit S111 van de ringweg A10. Heel goed te bereiken dus via de A1, A2 en A4. Het eigen parkeerterrein maakt vervoer per auto bijzonder gemakkelijk. Ook via het OV is er een uitstekende verbinding: het metrostation Spaklerweg en station Van der Madeweg liggen op loopafstand.

Virtuele ruimte