Synderella

Almere Centrum

Deze locatie is een inspirerende en unieke hotspot in Almere voor (startende) ondernemers.

Verhuuraanbod

Units van 25m² tot 400m², vanaf €400.

Professionele kantoorruimte huren in Almere

Naast een verscheidenheid aan kantoorruimte, flexibele werkplekken en vergaderruimtes biedt deze locatie een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat. Denk aan een werkplek met (Wi-Fi) internet, parkeerplaatsen, uitgebreide horeca, maar ook aan een auditorium waar je bijeenkomsten kunt bijwonen of zelf organiseren. De vriendelijke en gastvrije receptioniste wijst jou (je gasten en relaties) de weg.

Deze locatie beschikt over een bereikbaarheid die uitstekend te noemen is. In dit pand huur je full-service kantoorruimtes vanaf €400,- per maand. Of je nu een klein of groot kantoor zoekt, dit business center heeft voor ieder formaat bedrijf een geschikte kantoorruimte te huur. De huur is inclusief services en het gebruik van de meeste faciliteiten. Het is hier ook mogelijk te huren inclusief meubilair, zodat je direct aan de slag kunt vanaf het eerste uur huur. Als huurder heb je toegang tot alle faciliteiten van het business center. Denk hierbij aan parkeren, receptiefaciliteiten, algemene ruimtes en het restaurant op de begane grond. Daarnaast beschikt het pand over vergaderzalen en een auditorium die je bij de receptioniste kunt reserveren.

Plan een bezichtiging
No items found.
Almere Centrum

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Gastvrije receptie
Koffie & Thee inclusief
Lunch op bestelling mogelijk bij vergaderruimte
Glasvezel internet
Gratis parkeren
24/7 toegang
Lift
Flexibele voorwaarden
Plan een bezichtiging

Ligging

Het gebouw ligt op loopafstand van diverse bushaltes en tevens op loopafstand van Station Almere Centraal. Met eigen vervoer is de locatie goed te bereiken vanaf de A6 en de daarop aansluitende S103. Parkeren kan op eigen terrein en in de nabije omgeving.