Synderella

Marathon Hilversum

Volledig uitgeruste kantoren met flexibele huurvoorwaarden en inspirerende werkomgevingen.

Verhuuraanbod

Goed uitgeruste werkruimtes

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren in Hilversum Sportpark

Welkom bij Marathon

Op zoek naar kantoorruimte? Marathon 2 bevindt zich in deze bruisende buurt en biedt een volledig serviced business center met een exclusief zakelijk adres. Omgeven door weelderig groen, biedt Marathon 2 een rustige en inspirerende werkomgeving voor professionals.

Exclusieve zakelijke adres

Het moderne gebouw profiteert van veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen. De open werkruimtes bevorderen productiviteit en samenwerking, Zo is er de mogelijkheid tot het gebruiken van gedeelde vergaderruimte, belhokjes en een pantry voor de lunch. Gemakkelijke toegang tot een pantry en een receptie ter plaatse, samen met schoonmaakdiensten, zorgt voor een nette en georganiseerde werkplek. Ontspannen en opladen kan in de lounge.

Bereikbaarheid

Arenapark ligt direct bij de op- en afrit van de A27, waardoor je binnen 25 minuten in Utrecht, Amersfoort en Amsterdam bent. Op loopafstand vind je het NS-station Hilversum Sportpark en de bushalte voor lijnen 70, 100 en 320, die je naar Hilversum hoofdstation en Amersfoort brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw kantoorruimte te reserveren! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, bezoek onze contact pagina voor een virtuele rondleiding.

Plan een bezichtiging
No items found.
Marathon Hilversum

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Representatieve entree
Lift
Glasvezel internet
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
Koffie & Thee inclusief
Flexibele voorwaarden
Plan een bezichtiging

Ligging

Marathon 2, midden op het bruisende Businesspark Hilversum Sportpark, biedt een strategische positie voor bloeiende zakelijke kansen in Hilversum. Geniet van de groene omgeving met het Goois Natuurreservaat op loopafstand. We hebben kantoorruimtes te huur, perfect voor allerlei soorten bedrijven.

Virtuele ruimte