Blog & Nieuws

District West: Transformeer Sloterdijk tot bruisende hub met Synderella!

"Ik ben super tevreden met Synderella. Al meer dan een jaar huren we met Groove Digital een unit in Amsterdam. Alles wordt goed geregeld.Top Service!"

District West: Een Nieuw Stadsdistrict Ontstaat

District West ondergaat een transformatie van een eenzijdig kantorengebied naar een levendig stadsdistrict. Dit nieuwe gebied belooft een mix van ambitie en creativiteit te huisvesten, met respect voor het industriële verleden en aandacht voor warmte en sfeer.

Synderella's Cruciale Rol in District West

De betrokkenheid van Synderella in District West is van onschatbare waarde en vormt een essentieel onderdeel van de transformatie van Sloterdijk. Hun bijdrage zal een positieve impact hebben op het gebied en de gemeenschap.

Verwachtingen van Het Nieuwe District West

In samenwerking met APF International streeft Synderella ernaar een inspirerende omgeving te creëren waar innovatie, duurzaamheid en samenwerking centraal staan. Lees verder om te ontdekken wat u kunt verwachten van het nieuwe District West.

Focus op Productiviteit en Duurzaamheid

District West zet zich in voor productiviteit door innovatie en duurzaamheid. Het streven is om een nieuwe standaard te zetten voor werken in de toekomst, waarbij de nadruk ligt op duurzame groei en een positieve impact op het milieu.

Ontdek Meer in Onze Brochure

Benieuwd naar wat District West te bieden heeft? Neem een kijkje in onze uitgebreide brochure voor meer informatie over het Lighthouse-gebouw en de mogelijkheden van District West als geheel.