Synderella

Synderella Schiphol

Korte beschrijving Synderella Schiphol.

Verhuuraanbod

Units v.a. 4 bureaus

Virtuele ruimte

Professionele kantoorruimte huren op Schiphol

Heeft u regelmatig overleg met relaties uit het buitenland, moet u zelf vaak vliegen of zoekt u een kantoor in de omgeving van Hoofddorp, Amstelveen en Aalsmeer? Beter bereikbaar dan op onze kantoorlocatie op Schiphol kunt u niet zitten. In een strak, modern en uiterst duurzaam pand heeft u alle voorzieningen die u maar nodig heeft. Inclusief een groot aanbod van prettige, full-service vergaderzalen. De gastvrije receptie wijst uw bezoekers de weg. Uw buren zijn toonaangevende organisaties als Liberty Global, KLM en Kyocera.

In Synderella Schiphol houdt u kantoor tussen internationale, gerenommeerde bedrijven. Flexibele verhuur is mogelijk. De technische voorzieningen zijn uitmuntend, vier glasvezellijnen zorgen ervoor dat u ook online altijd bereikbaar bent. Bij de vergaderzalen is een break-out ruimte met koffiecorner waar u kosteloos gebruik van maakt. In dit slimme gebouw is de toegang geregeld via een geavanceerd herkenningssysteem. Onder het pand is een parkeergarage. Het gebouw heeft energielabel A.

Plan een bezichtiging
No items found.
Synderella Schiphol

Faciliteiten

Op deze locatie van Synderella Serviced Offices ben je van alle gemakken voorzien. Deze faciliteiten zijn inbegrepen voor alle huurders van Synderella.
Gastvrije receptie
Vergaderruimte
Lift
Glasvezel internet
Gratis wifi
Parkeren op eigen parkeerterrein
Rolstoeltoegankelijk, invalidentoilet aanwezig
Meerdere lounge ruimtes met pantry en koffiecorner
Lunch op bestelling mogelijk bij vergaderruimte
Plan een bezichtiging

Ligging

Synderella Schiphol ligt aan de Tupolevlaan 41-63, 1119NW, in Schiphol-Rijk. Het pand is uitstekend bereikbaar met de auto vanaf de A4 (knooppunt De Hoek) en met OV, de bus stopt voor de deur en is binnen 10 minuten bij Schiphol plaza. Ideaal voor internationale bezoekers.

Virtuele ruimte