Blog & Nieuws

Boutique online marketing agency kiest voor Synderella Vida

sdfasdfasdfasdfas

Een kort interview met Groove Digital

Kunt u ons vertellen wat Groove Digital precies doet en hoe uw diensten bedrijven helpen

Antwoord: "Zeker! Groove Digital is het toonaangevende online marketingbureau voor kleine en middelgrote bedrijven. We helpen bedrijven hun online aanwezigheid en prestaties te verbeteren door middel van verschillende diensten, zoals SEO, Google & Social Advertising, Web Design & Development, E-mailmarketing en conversie-optimalisatie. Onze missie is om bedrijven te helpen hun online doelen te bereiken door het genereren van verkeer naar hun website en het omzetten van bezoekers naar loyale klanten."

Op welke manier zorgt uw bedrijf voor een unieke meerwaarde en wat maakt het anders dan andere bedrijven in de branche?

Antwoord: "Je website is meer dan alleen een verzameling tekst. Bij Groove Digital geloven we sterk in het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor elk bedrijf waarmee we samenwerken. We werken nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften en doelen te begrijpen en passen onze diensten daarop aan.

Bovendien hebben we teamleden die gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren, digitale marketing strategieën, content marketing, website design & development en software engineering."

Bent u op zoek naar professionele hulp bij het verbeteren van uw online aanwezigheid en prestaties? Groove Digital staat voor u klaar, bekijk hun website hier.

Waarom heeft Groove Digital gekozen voor Vida als kantoorlocatie?

Antwoord:"Groove Digital heeft voor Amsterdam Vida gekozen omdat we op zoek waren naar een werkplek waar we ons thuis voelen. De locatie van Vida in Amsterdam is ideaal gelegen en biedt ons de mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven in de omgeving. Daarnaast biedt Vida moderne faciliteiten en een inspirerende werkomgeving met een enthousiast hospitalityteam, wat perfect past bij de dynamische cultuur van ons bedrijf. Leuk feitje: wij waren een van de eerste bedrijven op de vierde verdieping :)". Wilt u ook een eigen werkplek op één van onze locaties? Plan vandaag een rondleiding!

Meer weten over Groove Digital?

Wil je meer weten over Groove Digital? Bekijk dan hun website of LinkedIn pagina eens. En voor de huurders van locatie Vida: loop gerust eens langs op de 6e verdieping!