Blog & Nieuws

Synderella opent 16e vestiging in modern Le Mirage gebouw in Utrecht

sdfasdfasdfasdfas

Office operator Synderella is de nieuwe huurder in Le Mirage Utrecht

Het gaat om een langdurige huurovereenkomst. Synderella Serviced Offices zal 885 m² kantoorruimte gaan huren, inclusief de daarbij behorende parkeerplaatsen. De kantoorruimte van Synderella is gelegen op een gedeelte van de 2e en 3e verdieping van het gebouw. Daarnaast zal de full-serviced office operator ook de receptiedienst en hospitality gaan verzorgen.

Synderella breidt uit naar 16e vestiging

Met het huren van ruimte in Le Mirage wordt de 16e vestiging van Synderella en de zesde in Utrecht een feit. Ruime ervaring als aanbieder van full-service kantoren en een aanpak waarbij de eindgebruiker centraal staat, zijn een garantie voor het realiseren van een prettige werkomgeving voor de partijen die zich zullen vestigen op de 2e en 3e verdieping. De serviced offices van Synderella zijn altijd voorzien van modern en comfortabel meubilair en uiteraard zijn basisbehoeften zoals wifi, koffie/thee, schoonmaak en vergaderruimten inbegrepen. Ondernemers hoeven alleen nog hun laptop mee te brengen en kunnen meteen aan de slag! Synderella zal hun nieuwe locatie per 1 september 2023 betrekken en dit per december 2023 uitbreiden.

Moderne faciliteiten en aantrekkelijke omgeving bij Le Mirage

Nog niet zo lang geleden heeft Le Mirage een complete metamorfose ondergaan tot een hoogwaardig en modern kantoorgebouw met alle nodige faciliteiten waar de werknemer van nu behoefte aan heeft. Zo zijn de algemene ruimtes warm en uitnodigend ingericht en is de gerenommeerde koffiemaker Vascobelo er gevestigd voor het verzorgen van heerlijke koffie en lunch.

De verhuur tussen APF International en Synderella is rechtstreeks tot stand gekomen, zonder tussenkomst van een makelaar of bemiddelaar.

Wil je meer informatie? Bezoek dan onze locatiepagina door hier te klikken.