Blog & Nieuws

Synderella verwelkomt Hauster

sdfasdfasdfasdfas

Een kort interview met Hauster

Wat zijn de kernactiviteiten van het bedrijf?

Hauster helpt mensen zelf hun huis te verbeteren en te verfraaien. Van doe-het-zelf naar doe-het-samen. Wij helpen met een klusgerichte aanpak, tijdens de voorbereiding, gedurende de klus en er na. Met inspiratie, de juiste instructies, materialen en met persoonlijk advies. Dat kunnen we als geen ander omdat we digitaal zijn. Wij maken moeilijke dingen makkelijk.

Wat maakt uw bedrijf uniek en waarin onderscheidt het zich van de concurrenten?

Bij ons vind je geen schappen met 1000 schroeven. Of 25 soorten folie. Vinden we onhandig en niet nodig. Onze aanpak is klusgericht. Wij hebben een selectie voor je gemaakt. Dat is wel zo overzichtelijk en scheelt weer tijd. Kant-en-klare pakketten stellen we voor je samen. Zo heb je alles in één keer in huis, bijvoorbeeld voor het dekken van je dak of het aanbrengen van isolatiemateriaal onder de vloer. Wij kunnen je als geen ander helpen met je klus. Of het nou gaat om de voorbereiding, de klus zelf of om erna, je kunt altijd met ons chatten, appen, bellen, wat jij wil.

Waarom hebben jullie gekozen voor Synderella VIDA als locatie voor het kantoor van Hauster?

We hebben gekozen voor Synderella Vida om verschillende redenen. Allereerst biedt deze locatie een volledig uitgeruste kantoorruimte op een gunstige locatie die gemakkelijk bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien biedt de ruimte voldoende mogelijkheden om te groeien en uit te breiden indien nodig. Ten slotte is de Synderella erg servicegericht en ondersteunend, wat Hauster helpt om hun bedrijfsdoelen te bereiken.

Meer weten over Hauster?

Wil je meer weten over Hauster? Bekijk dan hun website of LinkedIn pagina eens. En voor de huurders van locatie Amsterdam Vida: loop gerust eens langs op de 4e verdieping!