Blog & Nieuws

Synderella opent haar deuren in Hilversum

sdfasdfasdfasdfas

Welkom bij Synderella in Hilversum!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Synderella haar deuren heeft geopend in het bruisende Hilversum, en we brengen onze gewaardeerde full-service kantoren rechtstreeks naar deze bruisende stad. Dankzij onze samenwerking met Aroundtown kunnen we nu een breed scala aan diensten aanbieden in deze bloeiende gemeenschap. Gelegen op Marathon 2, in het hart van het levendige Arenapark en in de directe nabijheid van de Nike Campus, vind je onze gloednieuwe faciliteit die in totaal 900 m2 aan kantoorruimte omvat, verdeeld over twee verdiepingen.

Op de bovenste verdieping word je getrakteerd op een adembenemend uitzicht over het weelderige parklandschap, terwijl het souterrain een splinternieuwe gemeenschappelijke ruimte herbergt, speciaal ontworpen om te voldoen aan al je behoeften. Of je nu vergadert, netwerkt of gewoon even wilt ontspannen tussen je taken door, deze ruimte biedt de perfecte setting.

Synderella staat klaar om je te begeleiden op je professionele reis naar succes te midden van de inspirerende omgeving van Hilversum. Wil je meer weten over ons verhaal en onze filosofie? Bezoek dan onze website op Synderella.nl/over-ons. Ontdek ook onze andere locaties op Synderella.nl/locaties en verken onze diverse vergaderruimtes door hier te klikken: Synderella.nl/vergaderruimte. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates door regelmatig een kijkje te nemen op Synderella.nl/nieuws.